Mijn naam is Rita

Ik geloof dat bewegen de sleutel is tot gezondheid. En ik geloof dat we als mens beschikken over een zelf herstellend vermogen.

Maar helaas zijn veel mensen de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt. Ze pakken niet altijd de signalen van het eigen lichaam op. Voor velen is het bij ziekte en/of blessures lastig om te vertrouwen op hun eigen lichaam.

Dat is jammer want ons lijf heeft ons veel te vertellen. Mensen met pijnklachten krijgen van specialisten soms zelfs verkeerde adviezen: je mag niet meer ‘dit’, je moet vanaf nu ‘zo’ en je kan nu beter stoppen met ‘dat’. Hiermee laten ze hun eigen gezonde verstand los en de regie over hun leven uit handen gegeven. Waardoor ze onnodig vroeg afscheid moeten nemen van wat ze ooit zo graag deden.

Daarom help ik mensen weer in contact te komen met wat hen fysiek, mentaal en emotioneel beweegt. Ik begeleid ze met zachte oefeningen vrijuit en pijnvrij te bewegen. Uit de ratrace stappen, zodat je de tijd kan nemen om te voelen, te ontspannen en te verwonderen. Linken leggen tussen fysieke pijn en onderdrukte emoties. Waardoor de helende reis kan beginnen.

Van oorsprong ben ik opgeleid tot Sportinstructeur, later gespecialiseerd tot Medisch Fitness Specialist. In 2000 omgeschoold tot Yoga Docent. In 2006 mijn eigen bedrijf begonnen: Mind Your Body. Mensen met plezier laten bewegen is mijn missie. Een gezonde leefstijl als medicijn, hiermee vergroot je je immuunsysteem en zit je lekkerder in je vel. Sta je ook nog eens soepeler in het leven.

E-book van Stram naar Soepel

Ontdek wat jou beweegt, of juist niet…

Hoe zou het voor je zijn wanneer je weer lekker in je vel zit. Dat je lijf niet langer meer piept en kraakt bij het opstaan. Stel je eens voor dat je weer zonder rem, vrijuit kan genieten van het dagelijks leven en je lievelings-sport.

Krijg toegang tot maar liefst 21 video’s waardoor de 7 pijlers tot leven komen.

✔️ Voor jou als je vaak last van je lijf hebt en vastloopt in je leven

✔️ Betaal gemakkelijk met Ideal

✔️ Download je e-book (pdf-bestand) en begin vandaag

Veel lees-, kijk- en doe-plezier met mijn e-book.

yoga-rug-challenge-mybtv

Yoga Challenge

Mind Your Body TV - Week van de FITTE RUG. Start 21 november 2022.

Geef je hier op om mee te kunnen doen.

You have Successfully Subscribed!

Schrijf je hier in voor de Kickstart 5-Daagse

Door je aan te melden ga je akkoord met mijn Privacy Verklaring. En dat ik je regelmatig waardevolle e-mail toestuur. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Na inschrijven vertel ik je in een video hoe het verder gaat met deze Yoga Challenge.Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Webinar-YogaCoaching-Reg_1080

Gratis webinar:meer energie, minder ongemak

14 december 19:30-20:30

Door je aan te melden ga je akkoord met mijn Privacy Verklaring. En dat ik je regelmatig waardevolle e-mail toestuur. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest